Praktijk Hoek Melkweg - Studentenhulpverlening

janphilipEen van de oprichters van Praktijk Hoek Melkweg.


Ik studeerde in 1982 af als klinisch psycholoog en specialiseerde mij daarna als gezondheidszorg- psycholoog. Verder deed ik een opleiding Gestalttherapie en Psychosynthese.

willemSinds begin 2019 werk ik als psycholoog bij Praktijk Hoek Melkweg. Naast Psychologie heb ik ook Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en Sociologie gestudeerd. Ik heb een eerstegraads lerarenbevoegdheid. Naast mijn werk als psycholoog ben ik sinds 2007 docent bij de opleiding Social Work aan de Academie voor Sociale Studies van de Hanzehogeschool Groningen.

basIn februari 2020 ben ik begonnen als stagiair bij Praktijk Hoek Melkweg, als onderdeel van mijn master Klinische Psychologie aan de Rijks Universiteit Groningen (RUG).

Dit is zo goed bevallen dat ik hier sinds juni 2020 officieel in dienst ben als psycholoog. Door de verrijkende gesprekken met mijn cliënten en collega’s, de interessante boeken uit onze bibliotheek en onze praktijkkatten Bas & Luca ben ik graag op de praktijk.

marjaSinds 2012 werk ik bij Praktijk Hoek Melkweg. Ik ben gepromoveerd in de klinische psychologie, op het onderwerp ervaringen bij suïcidaliteit.

 

Mijn masterstudie sociale- en ontwikkelingspsychologie richtte zich op sociale en culturele identiteit.

agnes

Sinds 2006 werk ik bij Praktijk Hoek Melkweg. Ik begeleid hier, samen met mijn collega Ralph Evers, de assertiviteits- en stagetrainingen. Daarnaast geef ik individuele therapie.

 

Ik studeerde psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en momenteel volg ik een opleiding aan het Aumm instituut voor lichaamsgerichte therapie en innerlijk kindwerk.

R.EversIk studeerde klinische psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en specialiseerde mij daarna in Gestalttherapie.

Van de vele psychologische theorieën en vormen van psychotherapie inspireert de Gestaltbenadering mij in het bijzonder vanwege haar aandacht voor de mens in zijn situatie.

Angel BusterAls geboren en getogen Amerikaanse studeerde ik in 2001 af in de psychologie aan de universiteit van Oklahoma.

De afgelopen 10 jaar heb ik consultancy werk gedaan bij bedrijven. Hierbij stonden thema’s als communicatie, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en efficiënte samenwerking centraal.

^