Praktijk Hoek Melkweg - Studentenhulpverlening

Soms wordt ons leven sterker beïnvloed door gebeurtenissen uit het verleden dan we ons realiseren. We leren om gevoelens en herinneringen die verband houden met pijnlijke ervaringen te vermijden.

Zo raken we gewend aan een leven met angst, onzekerheid of depressie. Dat de belasting groot is, wordt duidelijk als het leven veel van ons vraagt. We houden het niet meer vol.

 

Overkomt dit jou in een drukke tentamenperiode, stage, bij problemen in je relatie of een verhuizing? Kom je er alleen niet meer uit?

Dan kan individuele therapie helpen om op een dieper niveau inzicht te krijgen in wat je dwarszit en je belemmert om goed te functioneren. Het doorleven van pijnlijke ervaringen die hierbij naar boven komen, schept de mogelijkheid tot verandering.

 

Er bestaan veel vormen van individuele therapie. Bij het maken van een keuze is het belangrijk dat een vorm van therapie je aanspreekt en aansluit bij jouw specifieke problematiek. Het is ook van groot belang dat het voldoende klikt met de therapeut.

 

aanmeldknop-klein

Lijkt individuele therapie je iets?


^