Praktijk Hoek Melkweg - Studentenhulpverlening

simoVanuit de master Klinische Psychologie aan de RUG ben ik sinds begin februari 2019 stagiair bij Praktijk Hoek Melkweg. Mijn werkzaamheden bestaan uit het doen van intakes en individuele therapie en af en toe bijdragen aan workshops en trainingen.

Het is voor mij erg waardevol om andere mensen bij te staan wanneer ze vastlopen in hun leven en op dat moment iets te kunnen bieden zodat ze hun eigen leven, met de daarbij horende pieken en dalen, weer hoopvol op kunnen pakken.

 

In mijn vrije tijd doe ik veel aan meditatie en ben ik altijd op zoek naar manieren om een steeds betere therapeut te worden (zij het via boeken, YouTube of voorbeelden in het dagelijkse leven). Op deze manier hoop ik het “iets” dat ik als therapeut kan bieden steeds verder uit te breiden.

Ter ontspanning probeer ik zo vaak mogelijk in de natuur te zijn, te sporten (hardlopen, krachttraining, fietsen, vechtsport) en ga ik af en toe op avontuur met vrienden. Verder vind ik het op een regenachtige of donkere dag geweldig om op de bank, samen met mijn vriendin, Netflix aan te zetten, te gamen of er een Fantasy-boek bij te pakken (of zelf te schrijven).

Facebook