Praktijk Hoek Melkweg - Studentenhulpverlening

magdalenaMijn afstudeerstage voor de master Klinische Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik begin 2018 bij Praktijk Hoek Melkweg (PHM) gelopen. Na het afronden van mijn studie ben ik direct lid van het team geworden. Ik werk hier met veel enthousiasme en vind het werk zeer inspirerend. Elke dag fascineert het me weer hoe bijzonder en uniek elke cliënt is.

 

Naast mijn wetenschappelijke opleiding ben ik actief bezig met mijn spirituele en persoonlijke ontwikkeling.

Mijn hele leven ben ik al boeddhist en mediteer ik dagelijks. Daarnaast heb ik veel workshops en cursussen gedaan op het gebied van relaties, systeemtherapie, familieopstellingen en leven vanuit je vrouwelijkheid. Ik ben trainer communicatie voor studenten geneeskunde geweest. De hier verkregen kennis en vaardigheden pas ik actief toe in mijn werk als psycholoog. Naast mijn klinische master heb ik ook een master in Arbeids- en Organisatiepsychologie.

 

Mijn doel is om mensen hun potentieel te laten inzien en dit samen met hen vorm te kunnen geven. Iedereen is anders samengesteld, wat betekent dat er geen algemene methode is die bij iedere persoon past. Ik werk vanuit de existentieel fenomenologische benadering en Gestalttherapie, maar gebruik, afhankelijk van het doel van de cliënt, ook methoden als exposure of praktisch plannen.

 

Ik kom oorspronkelijk uit Bulgarije en woon al 8 jaar in Nederland. Therapie doe ik in het Nederlands, Engels en, waar nodig, ook in het Bulgaars.

^