Praktijk Hoek Melkweg - Studentenhulpverlening

annaNa het afronden van mijn bachelor Psychologie ben ik Ontwikkelingspsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen gaan studeren. Dit vanuit de overtuiging dat mensen het product van hun ontwikkeling zijn. Niet het eindresultaat maar een voortdurend proces. Als student was ik altijd op zoek naar ‘meer’. Diagnoses stellen en iemand ‘beter’ maken is niet voor mij weggelegd. Want hoe kun je zeggen dat iemand iets is, terwijl hij of zij het volgende moment alweer iets anders is?

 

Sinds februari 2019 loop ik stage bij Praktijk Hoek Melkweg.

 

Mijn focust ligt op het contact tussen de therapeut en de cliënt, twee werelden die samenkomen en een nieuw proces op gang brengen. Hierbij hoeft niet alles in woorden te worden uitgedrukt, maar proberen we vooral te luisteren naar wat ons lichaam en onze emoties ons proberen te vertellen. Gewaarwording is hierbij de basis van alle transformaties.

 

Anna in een notendop: ondernemend, open, enthousiast en toegewijd. In mijn vrije tijd ben ik het liefst actief in de natuur; van wandelen tot surfen, skiën, klimmen, raften of mountainbiken.

Facebook